26.04.20

TEAM

Cześć zakładam drużynę, która mam nadzieje będzie miała przyszłość. Nie szukam ludzi, którzy chcą zagrać sobie clash'a albo flex'a bo im się nudzi... Ja szukam ambitnych i konkretnych ludzi którzy dążą do celu. Drużyna ma na celu na początku zgranie się, treningi, granie turnieji a po czasie wyjazdy na lany i w dalszej przyszłości walka o polska lige esportowa. Tak więc widzicie że to nie jest drużyna na kilka miesięcy ale na dłuższą metę. Szukam ludzi: 16+, P+, czas na treningi najlepiej po 4h 5 dni w tygodniu ale to do ustalenia, ambicji, zaangażowania, wytrwalości. Szukam ludzi na pozycje:, MID, najlepiej żeby znalazł się shotcaller wśród tych dywizji. Dobra to może opowiem coś o sobie: jeszcze rok temu miałem D3 i grałem drużynowo więc mam doświadczenie, aktualnie mam P2 mam 18 lat i gram na pozycji ADC. Proszę się zgłaszać na lolu nick:SebaKaczka Nie zwracajcie uwagi na nick bo go zmieniam mega czesto.
Inne wpisy
ikona komputerowa, laptop (PC) League of legends Vanguard podnosi ping Vanguard podnosi ping Szukam koleguf Ping NỔ HŨ ONLINE - HỆ THỐNG MANG NHIỀU TRÒ CHƠI HIỆN ĐẠI GIẢI MÃ GIẤC MƠ - HÌNH THỨC SOI CẦU LÔ ĐỀ TỪ GIẤC MƠ Powtórki Lague of legends gra nie dziala Problem z Grafiką