0
14:54 12.06.2024

Szukamy ludzi do klubu

Szukamy ludzi do klubu
Witam
Zapraszam wszystkich chętnych do klubu SMOCZY RÓD ?
Wymagania to 2600?

Komentarze (1)

Zaloguj się, aby dodać komentarz
Markos
12.12.24 20:08
Witam Na sprzedaż mocno rozwinięte konto Brawl Stara w które gram kilka lat Wyposażenie jak i postacie na maksa Zadymiarze 87/87 Wszystkie LEGENDY Konto posiada różne Skiny , emotki , spraje bitewne losowe przebrania do postaci a także niektóre srebrne i złote postacie Konto ciągłej eksploatacji pucharków 53000tys pucharków około bo konto ciągle użytkowane Na koncie baaardzo dużo star powerow Postacie wszystkie na 11 i inne poziomy mocy Do konta daje full dostęp Po osiąganiu wpłaty na konto proszę kilenta o podanie meila na który mam przypisać konto w grze brawl stars. Jest możliwość zmiany nickname. Sprzedaję poświęcony czas na rozwinięcie konta. Zapraszam do kontaku, prześle również większą ilość zdjęć na prośbę W razie wszelkich pytań śmiało pisać lub dzwonić, chętnie pomogę, wyjaśnię wszystko co trzeba. Kupując u mnie masz pewność, że konto nie zostanie zbanowane oraz otrzymasz wszystko, co zostało przedstawione na zdjęciach. Jedno konto wyłącznie jednego właściciela NIE PRZYJMUJĘ ZWROTU PROSZĘ OFERTY z ceną kto da więcej temu sprzedam Chyba że oferta mnie usatysfakcjonuje że względu na kilka lat poświęcony grze ;)