0
13:55 05.10.2024

szkuamy osob do klubu

szkuamy osob do klubu
szukamy osob do klubu pucharki 30k+ klub ma 3 dni i mamy w nim osoby z pucharkami 60k+ pomagamy wbijac pucharki i gry rankingowe

Komentarze (2)

Zaloguj się, aby dodać komentarz
jerrymunstag
08.11.24 12:06
About $1.1 million BTC recovered on November 7, 2024. By iBolt Cyber Hacker. Today i have been dancing round my house lolz, I want to tell my testimony of how $1.1 million Bitcoin was recovered on November 7, 2024. This recovery wasn’t the work of government agents or a massive tech corporation, it was a feat achieved by a highly skilled, independent cybersecurity experts known as iBolt Cyber Hacker. Since last year i can't say i was really in my state of mind because of my loss, Recoveries like this one we’re discussing are rare, often written off as (Miracles) iBolt found an address that held over $1.1 million in stolen Bitcoin, carefully hidden and divided among various accounts to cover its origins. I CAN ONLY SAY THANK YOU SO MUCH FROM MY HEART. Cont/Whtp +39, 350..929, 0318 Email: Support @ iboltcyberhack. co m
Markos
13.12.24 21:44
Witam Na sprzedaż mocno rozwinięte konto Brawl Stara w które gram kilka lat Wyposażenie jak i postacie na maksa Zadymiarze 87/87 Wszystkie LEGENDY Konto posiada różne Skiny , emotki , spraje bitewne losowe przebrania do postaci a także niektóre srebrne i złote postacie Konto ciągłej eksploatacji pucharków 53000tys pucharków około bo konto ciągle użytkowane Na koncie baaardzo dużo star powerow Postacie wszystkie na 11 i inne poziomy mocy Do konta daje full dostęp Po osiąganiu wpłaty na konto proszę kilenta o podanie meila na który mam przypisać konto w grze brawl stars. Jest możliwość zmiany nickname. Sprzedaję poświęcony czas na rozwinięcie konta. Zapraszam do kontaku, prześle również większą ilość zdjęć na prośbę W razie wszelkich pytań śmiało pisać lub dzwonić, chętnie pomogę, wyjaśnię wszystko co trzeba. Kupując u mnie masz pewność, że konto nie zostanie zbanowane oraz otrzymasz wszystko, co zostało przedstawione na zdjęciach. Jedno konto wyłącznie jednego właściciela NIE PRZYJMUJĘ ZWROTU PROSZĘ OFERTY z ceną kto da więcej temu sprzedam Chyba że oferta mnie usatysfakcjonuje że względu na kilka lat poświęcony grze ;)